Saturday, November 19, 2016

Zareef Nufael Turns 2

(Cerita TB)

Date:
5 November 2016
 
Venue:
Oakleaf Park Condominum

Diam tak diam dah 2 tahun dah anak teruna Zahid Baharudin dengan Sarah Julifa ni. Sempena ulang tahun yang kedua ni, mami dengan dedi tercinta Zareef buatlah sambutan birthday untuk Zareef. Dan Aida pun terimalah undangan daripada mami dedi tersayang tu.
 
Party ni untuk keluarga dan sahabat terdekat jer katanya, Buat dekat tepi swimming pool kondo diorg jer.. BBQ. Menarikkan? :-)
 
Oleh kerana Aida datang lambat makanya takdelah gambar birthday boy potong kek. Yang ada gambar posing-posing dengan birthday boy, family bday boy dan sahabat handai yg lain. :-) Seronok dapat jumpa family Zahid yang mmg rapat dengan Aida. Mama, papa, dan jugak kakak dan abg ipar Zahid, Mereka semua baik-baik belaka. Dapat pulak jumpa bekas PA Zahid, Hafeez. Yang ni memang lama tak jumpa. Seronok sembang-sembang ngan depa semua. Oklah tak nak cerita panjang.
 
Happy Birthday Zareef Nufael. Semoga menjadi anak yang taat pada agama, patuh kepada kedua orang tua dan Berjaya dunia dan akhirat.
 
Thanks for the invite Zahid & Sarah! 















No comments:

Post a Comment