Friday, March 29, 2013

GIVEAWAY : EDY 3 DESTINASI

First time nak try luck utk GA ni sbb selalu tengok member join. Jadi menjelang hari jadi aku yang tak berapa hari lagi ni aku sajelah nak cuba nasib. Boleh jadi hadiah besday kalau menang. heheheheheee.....Saper nak join senang jer....Pergi kat link bawah ni


 
Tarikh tutup: 3 April 2013
Hadiahnya:
 


 
Untuk pemimat FM macam aku, jangan lepaskan peluang. Moh kita cuba nasib. :-)

12 comments:

  1. Sy pun join. Miga sama sama menang ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah...kita doa sama-sama ya :-)

      Delete
  2. singgah & follow sini dari GA yang sama
    http://salmikhairil.blogspot.com/2013/03/giveaway-edy-3-destinasi.html

    ReplyDelete
  3. Saya dr GA yg sama.. dan juga pemenang FM yg sama dengn awak.. salam kenal... harap sudi le terjah blog saya n jgn lupa klik follower yer..
    Tahniah !!! dah menang. boleh lah kumpul FM byk2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. horrayyyyyy...tengkiu ya bagi tau...suka suka sukaaaa....
      nanti rajin2 terjah sini n komen jugak tau...salam kenal...

      Delete
  4. owh luper ni URL blog saya: salam kenal sekali lagi.... http://sicantikmatahari.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal jugak....dah terjah blog awak...dah jadi follower dah...:-)

      Delete
  5. tahniah...kito monang dari segmen yg samo...

    http://thequeenoffadli.blogspot.com/2013/04/den-monang-ga.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillahhh.....suka suka sukaa......tahniah kat awak jugak....dah follow blog awak dah :-)

      Delete
    2. time kasih ya cik puan fadli :-)

      Delete