Friday, March 15, 2013

Cantik Tak?

Cantik tak lunch container (plus bag) baru aku ni?  Saja nak tayang kat korang. Baru je beli ni. Brand Tupperware lah macam biasa....Heheheheee...
 
Aku ada beberapa sebab kenapa aku beli. Yang pertama sebab aku dah bosan tengok lunch container yg bulat yang biasa aku pakai tu. Hehehehe. Yang kedua, lunch container yang lagi satu tu dah hilang penutup dia (keje anak buah aku lah ni. sabar). yang ketiga sebab warna container tu sama warna dengan baju baru Rafa. (dasar Rafaholics...heheheheee)....


Purple colour lagi :-)


Suka container yang ada asing-asing camni.
Senang nak asing food ikut jenis.

6 comments:

  1. Kalau bentuk cam ni senang nak masuk beg. Kalaumyang bulat tu susah sikit. Anyway cantik la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg betul tu...senang nak adjust dalam bag...:-)

      Delete
  2. Cantiknyer alahai!! hehe, my mommy would love this tupperware. she has a love affair with pretty tupperwares, it makes her happy. Hehe.

    Xoxo,
    Farah ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. In that case,u should get one for her lah...:-)

      Delete
  3. cantik2.. lunch pack ler gak ni..

    ReplyDelete