Thursday, June 13, 2013

Lunch Pack

Lunch Pack hari ni mmg sangat sangat simple. Cheese Sandwich. Dua keping roti gardenia, ditengahnya diletakkan dengan salad, tomato dan sekeping cheese. Simple kan????


 
Mesti ada yang cakap "makan macam tu jer? kenyang ke? lepas tu mesti ada yang macam kagum kan? hehehee.....Janganlah teruja sangat. Sebenarnya pagi tadi ada majlis bacaan Yasin dekat pejabat, Jadi adalah yang sedekahkan nasi lemak. Jadi pagi tadi aku dah makan nasi lemak sebenarnya. Kacau sikit diet aku tapi niat hati aku tak nak menghampakan orang yang memberi. Nanti katanya tak sudi. jadi untuk tidak mengecilkan hati pemberi, aku pun makanlah. Ni lah rupa nasi lemak dengan sambal sotong tu.


2 comments:

  1. kalu tgk sandiwsh tu mmg akak kagum betul, nsb lah nampak nasi lemak tuh kalu tak... msti akak duk terpikir2 camne lah blh tahan mkn sandwish je

    ReplyDelete
  2. Sedap sedap. Akk mkn mee grg pg td je. Lunch x turun pun. Serba serbi malas tau.

    ReplyDelete