Tuesday, June 4, 2013

Lunch Pack

Insyaallah aku akan berpuasa sepanjang minggu ini. Jadi tiada lunch pack untuk sepanjang minggu ini. Nantikan kemunculan semula lunch pack pada minggu hadapan. hehehehehee....


Photo crdit to www.scholastic.com

6 comments:

  1. Ganti pose ke?

    Ada 3hari lg kena ganti tp rasa mcm tak mampoo je nih, asyik penin2 lalat je huuuu :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. keciannya....kalau akak boleh tolong mesti akak tolong gantikan...huhuuu

      Delete
  2. akakpun puasa mingguni ... syiok lak dah dapat dua hari...
    merindui lunch pack aida...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita serupa lah kak...saya Alhamdulillah hari ni masuk hari kelima...lunch pack lewat skit kak sbb monody ingat nak puasa syaban pulak :-)

      Delete
  3. akak pun nk cube pose gk, tp ingatnyer nk pose isnin kamis je kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun ingat pasni nak start puasa isnin khamis...minggu ni je terover rajin puasa seminggu :-)

      Delete