Thursday, October 31, 2013

Rambling

Kalau korang perasan aku ni tak habis-habis cerita pasal lunch pack kan? hehehhee....bukan takde cerita lain tapi kekangan masa. Nak cerita pasal lunch pack sennag jer. Snap pic, upload terus, tulis sikit-sikit jer terus published. Boleh siap dalam masa 10 min jer. Sebab tu lah aku selalu update pasal lunch pack jer. Kalau ada yang bosan tu minta maaflah ya.

 
Kalau bukan cerita lunch pack mesti cerita pasal Rafael Nadal. Heheheee....Yang ni walaupun busy mesti cari jugak masa nak update jugak. Sebab diri sendiri suka nak baca. Ni lah namanya syok sendiri. Tapi takpelah. Tujuan aku berblog ni pun sebenarnya nak merakamkan peristiwa untuk kenangan masa akan datang. Jadi walaupun orang tak suka aku tetap buat jugak sebab aku sendiri suka. jadi pada masa akan datang kalau aku baca aku boleh senyum sendiri. :-) 
 
 
 
 
Inilah perkara yang kerap aku cerita dalam blog aku rasanya. Sekali lagi kalau ada yang bosan aku mohon maaf lah ya. 

No comments:

Post a Comment