Friday, September 26, 2014

Breakie & Lunch Pack

Salam Jumaat buat semua! Semoga semuanya bergembira dan ceria-ceria pada hari yang penuh berkah ini. Pagi jumaat ni aku nak tayang menu aku di pejabat untuk hari ini. Saksikanlah :-)

Nasi lemak ok. Ada orang belanja nak buat macam mana.
Tapi awal-awal aku dah cakap nasi suku dan timun lebih. Tapi tak macam suku pun nasi tu. Redha je lah.

Untuk munching hari ni aku bawak buah orange, strawberry n banana.

Sebab semalam org dah cakap nak bagi nasi lemak untuk breakfast.
Jadinya untuk lunch arini aku makan Overnight Oat with Strawberry. Nak kurangkan rasa bersalah konon. Aci tak? hehehehehe

2 comments: