Friday, September 26, 2014

Dubu Dubu

Ni cerita Jumaat lepas. :-)
 
Aku ni bukan layan KPop ataupun citer-citer Korea ni walaupun skg memang sana sini org dok sibuk citer Korea. Aku ni setakat citer omputeh dengan citer cina jer. (Melayu pun ok lah). Kalau Korea ke Hindustan ke Tamil ke mmg tak masuk dalam pilihan aku. Jadi kalau org cerita aku dengar je lah.
 
Kalau dah tak minat citer Korea makanan Korea pun haruslah aku tak pernah dan tak makan kan? Tapi BFF aku Kak Wanna dengan jaja mmg suka bebeno Korea2 ni. Oleh sebab tu tekak diorg pun tekak Korealah jugak sekali sekala. Sebab kawan makanya aku pun terpegilah ke restauran makanan korea ni. Namanya Dubu Dubu. Lokasinya kat NU Sentral. Ada banayk juga branch kat tempat lain.
 
Masa nak pilih makannan haruslah aku jakun kan sebab mmg tak penah tau dan tak pernah kenal pun makanan korea ni. Yang aku tau kimchi jer. Hehehehehe....So malas nak panjang citer. Ini set makanan yang kami makan. (Sebenarnya gambar ni untuk 2 kali sesi ke Dubu Dubu ya kawan-kawan. Jangan ingat kami pelahap sangat tau. Heheheheheee). 
 
Untuk orang yang bukan hantu Korea cam aku, aku rasa boleh tahan jugak Korean Food ni. Boleh makan dan makan lagi :-) 







 
 

 
Ni lah kawan-kawan Korea aku. Korea lah sangat. Heheheee....Alamak sorang takde dalam gambar. Sorry ya kak Wanna.Next entri kita masuk gambar Kak Wanna pulak. :-)
 
Me & Kak Rozie

Me, Kak Rozie & Jaja
Ni gambar restaurant yang kat NU Sentral tu. Tapi suka diingatkan kalau korang nak pergi janganlah dating waktu lunch betul-betul. kalau ngam2 waktu lunch mmg koranmg perlu beratur panjang sebelum masuk.



(Pic: http://www.nusentral.com)
Eh jab. Aku nak tepek jugak gambar Kak Wanna kat sini (takut Kak Wanna kecik ati. Heheheh). Tapi gambar ni ambik kat Seoul Garden.




Kak Wanna & Kak Rozie
Me & Jaja (nak masuk jugak.heheheh)

1 comment:

  1. X pernah lagi makan kat sini even dekat ngan opis. One day nak pi jugak lah.

    ReplyDelete