Tuesday, February 24, 2015

Breakfast n Munching Pack

Hari ni aku tak tayang lunch pack sebab aku tak bawak lunch pack pun. Tapi aku bawak breakfast dgn munching food jer. Inilah dia. Untuk breakfast aku bawak  Mango Yogurt dan untuk munching sedikit cacamarba di situ. Hehehee. Ada grapes, crouton dan pistachio. Sukatilah kak aku yang nak makan. Heheheee. Crouton tu aku buat sendiri. Warna macam hangus tapi bukanlah hangus tapi coklat sikit warnanya sebab aku guna roti wholemeal yang memang dah sedia coklat sikit warnanya. Walaupun coklat tapi rasanya sedaplah jugak (puji diri. heheheee...)
 

4 comments:

  1. kenyang ke mkn ni je .. ni betui2 sihat ni .... klu ai la 4 kali ganda ni belum tentu kenyang lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eima, kalau ikut perut memang tak kenyang mana sebenarnya. hehehee...sebab tu saya breakfast pukul 8 pagi dengan yogurt tu pastuh pukul 10 tu dah start munching dah. Dalam munching pack tu saya letak crouton (roti) dengan kacang. Oklah untuk alas perut sampai tengah hari.

      Delete
  2. Replies
    1. Kalau akak kecik cam awak pun akak tak jadi tabah dik. Tapi sebab badan akak ni dah besar anak panda dah tu pasal kena tabahkan diri. Hihihiii...

      Delete