Monday, March 16, 2015

Menghitung Hari

Orang pergi berjalan masa cuti sekolah tapi aku berjalan lepas cuti sekolah. Bagi peluang pada orang ada anak sekolah bawak jalan anak-anaklah. Orang bujang mengalah, cuti lewat sikitlah kan :-)
 
7 days to go :-)
 
paradiseintheworld.com
 
 
 

4 comments:

  1. elok la berjalan lps cuti sekolah, tak de la kalut dgn budak2 kihkihk..wah..nak ke oversea ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aahkan...lagipun masa cuti sekolah harga barang mahal sikit. Hehehee...Akak nak gi Down Under jer :-)

      Delete
  2. Wah syoknya. Nak pi mana tu. Nak oley oley tau.

    Akk mmg suka berjalan lepas cuti sklh sbb x sesak sgt. Klw time cuti sklh brg sume mahal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak. Cuti sekolah memang kalau kat Malaysia harga barang naik. Tu yang macam malas jalan masa cuti sekolah. Saya nak gi Australia kak. Doakan saya selamat pergi dan selamat balik ya. Ole2 insyallah.

      Delete