Date :
7 August 2016
Venue:
The Canteen by Chef Adu, Textile Museum
Geng Akak Sado :-) Sis Nori & Sis Zaryna @ Kak K |
Sekitar The Canteen. Unik kan? |
Sekitar The Canteen |
Botok-Botok |
Ketam Masak Lemak Sangat memenuhi selera tekakku ini. Sangat sedap. |
Siput Sedut Masak Asam Tumis Air (Kalau tak silap) |
Somtam |
Bread Buter Puding 'Mahal' Chef tak guna roti gardenia macam kita biasa buat tu tapi Chef guna baguette atau orang Melayu panggil Roti Perancis |
Bread Butter Pudding with Kastard Souce. Sedapppp.... |
Kek Onde-Onde Pun sedapppppppp |
Bersanding dengan Chef sekejab. Hahahahaa... Diapit oleh Anyah dan Ateh |
Ana Geng Guilin ni rupanya adik Chef Adu. Jejak kasihlah kejab. Hehehehehe... |
Jejak Kasih geng Guilin 2015 |
Ateh, (adikku yang suka sangat dapat jumpa Chef Adu) |
Class Photo Credit to Sis Nori |
Class Photo lagi Credit to Sis Nori |
Gambar Family 'Emak' dan 4 orang anak. Hahahahhahaa... |
Sukanya gambar ni. Wefie dengan Chef Adu dan Sis Nori (orang kuat Chef Adu) |
Comments
Post a Comment