Sunday, August 7, 2016

Hi-Tea with Chef Adu

Date :
7 August 2016
 
Venue:
The Canteen by Chef Adu, Textile Museum

Geng Akak Sado :-)
Sis Nori & Sis Zaryna @ Kak K

 
Sekitar The Canteen. Unik kan?

Sekitar The Canteen

Botok-Botok

Ketam Masak Lemak
Sangat memenuhi selera tekakku ini. Sangat sedap.

Siput Sedut Masak Asam Tumis Air (Kalau tak silap)

Somtam

Bread Buter Puding 'Mahal'
Chef tak guna roti gardenia macam kita biasa buat tu tapi Chef guna baguette atau orang Melayu panggil Roti Perancis
 

Bread Butter Pudding with Kastard Souce.
Sedapppp....

Kek Onde-Onde
Pun sedapppppppp
 





Bersanding dengan Chef sekejab. Hahahahaa...
Diapit oleh Anyah dan Ateh


Ana Geng Guilin ni rupanya adik Chef Adu. Jejak kasihlah kejab. Hehehehehe...

Jejak Kasih geng Guilin 2015

Ateh, (adikku yang suka sangat dapat jumpa Chef Adu)



Class Photo
Credit to Sis Nori

Class Photo lagi
Credit to Sis Nori

Gambar Family
'Emak' dan 4 orang anak. Hahahahhahaa...


Sukanya gambar ni. Wefie dengan Chef Adu dan Sis Nori (orang kuat Chef Adu)

No comments:

Post a Comment