Monday, May 23, 2016

Kimchi

 

Murah rezeki hari ni.Pagi tadi sampai office tgk atas meja ada sebekas Kimchi. Tak lain tak bukan mesti kakak ku yang sorang tu. Terima kasih Kak Wann. Kimchi Kak Wanna mmg sedapppp...i like it so much.
 
Jadi tgh hari ni lunch kimchi jer. Style kan? Hihihihi...sekarang ni tgh tak boleh bawak my own lunch pack. Dah sebulan dapur tak berasap. Berhabuk byk lah. Huhuhuu..inilah akibat renovation dapur. Harap2 sempat siap sebelum puasa. Tak larat dah nak makan kedai. Huhuhu...Lagilah kalau puasa. Simple macam mana pun nak jugak masak sendiri.
 
 
 
 

3 comments:

  1. sedap tuh kak... tp takkan mn kimci saja takde benda lain...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lunch tadi mmg makan kimchi jer Dana. perut tak berapa nak lapar. Kira ok lah. hehehehehee...

      Delete
  2. bestnyer der yang memberi...
    kan aida kalau asyik makan kat kedai memang rasa cam kembang tekak..
    nak kena memasak gak walau sesimple manapun...

    ReplyDelete