Thursday, January 28, 2016

Blog Header

Salam mate!
 
Hari ni ada masa sikit jadi Aida tukar sana sini sini blog ni termasuklah masukkan gambar kat header. Ni gambarnya...


Sebenarnya mula-mula nak letak gambar ni....
 

Tapi bila dah masukkan nampak macam kurang cantik pulak. Mungkin sebab gambar tu kurang terang. Jadi tukarlah gambar yang tadi tu.
 
Mesti pelikkan kenapa letak gambar makanan ni. Ni bukan bloq masakan ke apa ke. Kenapa pulak letak gambar makanan besar-besar. Ehhh...sukatilah ni kan bloq i. Hihihihihiiii.....
 
Sebenarnya ada cerita disebalik makanan dua ni. hehehe....Cerita gembira di kota Frankfurt. Ceritanya biarlah rahsia. hahahahaaaaa....
 
Alah bukan ada cerita apa pun. Ni cerita dinner di Frankfurt bersama-sama geng buku. Ni kawan-kawannya.

From left -  Aida, Sis Emila, Shake & Syamil.

Dinner malam tu dibelanja oleh Mr. Syamil Fahim yang baik hati. Kalau tau nak belanja boleh order macam-macam lagi. Hahahahahaaa...Masing-masing tengah kelaparan masa tu. Plan nak makan tempat lain tapi restaurant tu tutup. Jumpa pulak restaurant ni. jadi kami redah je lah. Janji halal dan kenyang kan? Sedap jugak food dia. lagi sedap sebab orang belanja. heheheheee.....

Bila sebut tentang Frankfurt mesti teringat sparkling water ni. Kat Malaysia tak pernah jumpa. Rindu jugak. Kat sana memang biasa meneguk air ni. Dalam bahasa kampong kita panggil air kosong bergas. heheheee.....

 

1 comment:

  1. gambar tu mmg cun kak... kombinasi color dia tuh...
    gambar lg 1 tuh mcm nmpak pucat sbb color ikan dia tuh putih je...

    waaa bile nih mkn kt franfurt nih? bestnya

    ReplyDelete