Thursday, February 11, 2016

Birthday Wish List

Memandangkan April dan nak menjelang tak lama lagi, maka birthday Aida pun dah dekatlah nampaknya. Anak April Foll lah katakan :-) Bila dah nak birthday ni mulalah terfikir pasal Birthday Wish Lish ni. Tahun ni ada satu benda jer dalam birthday wish list Aida. Nak tau apa dia?  FITNESS WATCH.  Itu jer. Tapi ada banyak model yang berkenan di hari ni. Inilah antara model pilihan hati.
 
GARMIN fenix 3 GPS Watch

$596.97

GARMIN vivoactive Sport GPS Watch 50M Water Resistance

$307.28

GARMIN Forerunner 630 Running Watch GPS Smartwatch

$389.00



Kalau tak dapat tiga yang kat atas tu, dapat yang ni pun jadilah.


Fitbit Surge Activity Monitor Watch

$249.95

Memandangkan harga semua ribu-ribu jadi Aida nak berangan ada orang belikan sempena hari jadi yang akan datang ni. Tapi rasanya angan-angan je kot. Hehehee..Berangan tak salah kan? Memang best sangat kalau dapat. Tapi rasanya macam tak dapat. kenalah hadiahkan diri sendiri jugak nampaknya. Huhuhuhuuuu...


5 comments:

  1. perkkkh harga dh convert duit kita beribu tuh kak.... tgk ada jgk kwn2 opis pakai jam mcm akak nk nih tp jns yg simple kot sbb murah2 je membe beli... dlm ratus2 je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah pasal dik. Harga mmg ribu2. Tu yang tak tahan tu. Tapi nak jugak nak jugak....hehehheheee...

      Delete
  2. semoga tertunai hasrat hati, hehe..sy ada suunto je pakai wt exercise. husband yg belikan xsmpai beribu jam tu..fungsi pn msih belajar lagi skg ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunto pun ok jugak tu dik. Kalau dah xde orang bagi akak pun beli sunto jer lah kot. huhuhuu...
      Salam kenal...akak dah foloow blog awak :-)

      Delete
  3. apa fungsinya? Nak tau kut berguna, kut le boleh kuruzzzz

    ReplyDelete