Wednesday, February 6, 2013

Lunch Pack

 
Semalam aku ada problem pasal makan. Sekarang aku jarang bawak lunch pack lagi. Macam sedikit malas nak masak pagi-pagi. Tapi semalam aku ketandusan idea nak makan apa. Kat Kafe semua tak membuka selera aku. Nak order makanan panas (me goreng, nasi goreng dan yang sewaktu dengannya) aku memang tak tau nak makan apa. Memang ketandusan idea. Nak makan pun payah sekarang ni kan?
 
Jadinya hari ni aku bawak lunch pack balik. Bukanlah masak apa. Aku ni kan kalau lunch box ala-ala western skit. Takdenya aku nak masak nasi dan lauk pauk bagai. Hari ni memang sangat simple. Siapkan tak sampai 10 minitpun. Sebab aku cuma buat omelette dengan chicken ball. Dalam omelette tu aku letak bawang, mix veggie, tomato, capsicum, nugget, cheese. Untuk melengkapkan lunch pack aku tu aku tambag sebiji epal dan sebiji limau. Ringkas tapi mengenyangkan. Cumanya lunck pack aku ni terlebih protein dan kekurangan carbo. Tapi kira halal je lah ya. Esok lusa aku ganti carbo tu.Heheheheee....
 
Add caption

2 comments:

  1. akak suka kalau dapat bawak lunch pack gini.. cam ada gayajer... ha.. ha.. bukan nak sihat yerk...

    ReplyDelete
  2. hehehee.....gaya ke kak? gaya budak sekolah gitu...hehehehe

    ReplyDelete