Friday, February 1, 2013

Rambling

Sedar tak sedar dah berapa minggu blog ni kena tinggal...diabaikan. Walaupun dah berapa kali janji nak update hari-hari tapi ternyata GAGAL. Huhhh....Lepas ni tak nak janji dah. Nak buat jer apa yang termampu. Hehehehee...
 
Banyak peristiwa berlaku sejak seminggu dua ni. Pahit manis semuanya ada. Tetapi seperti biasa yang bersifat terlalu peribadi memang aku simpan sendiri je lah. Yang umum sifatnya baru aku kongsi dengan orang. :-)
 
Aku takde benda nak cerita sebenarnya sekarang ni sebab nak cepat ni nak gi opis. Jadi korang layan dululah gambar kat bawah ni...Gambar apa? gambar lelaki botak yang aku rasa segak dan atau comel atau cute (tiba-tiba jer kan? sukatilah...ni kan blog aku...hehehehe)

My Fav Actor, Bruce Willis
(Pic credit to www.listal.com)

My Trainer, Ammar Yassir


 


2 comments:

  1. Salam Da,

    Oh, baru tahu, suka yang botak ya! Kat rumah ni malam td ada yg balik dgn kepala botak! Si Boy kata bila kerja nanti senang x payah sikat rambut, boleh cepat siap gi kerja, x payah susah2 nak basuh syampu beria-ia, biar ringkas, katanya!

    ReplyDelete
  2. Salam Kak,

    Isshhh bukan suka botak kak. Tapi tiba-tiba rasa macam budak-budak (budak sangat)ni cute n hensem pulak. Hehehehe...Sebenarnya saya suka yg rambut panjang sampai bahu boleh ikat. hehehehhe....
    Boy dah botak? bagusss...senang jaga, jimat duit tak payah beli shampoo dan minyak rambut...heheheheh

    ReplyDelete