Wednesday, February 13, 2013

Percutian Pendek

Percutianlah sangat.heheheheee...Sebenarnya sempena cuti CNY ni aku sekeluarga ke Johor Bahru untuk menghadiri majlis perkahwinan anak kakak sepupu aku. Jadi dah terlanjur ke JB kitaorang memanjangkan langkah ke seberang tambak. Tapi bukanlah menjelajah seluruh Singapore. Kitaorg cuma pergi satu tempat jer....Mana lagi kalau bukan Universal Studios Singapore.

Layan gambar dulu ya. Cerita kemudian skit.hihihiiii...




















Masa kat USS hari tu aku sempatlah jugak jumpa kawan aku yg selalu mengaku diri dia Malaysian sedangkan dia mmg Singaporean. Tak malu sungguh...hihihuii...Inii lah dia kawan aku yg sempat aku jumpa kat tepi pintu masuk USS tu. Kelas tau dating dekat entrance USS. Heheheee....

Terima kasih banyak-banyak ya Petrol sebab sudi datang balik petang tu dan terima kasih jugak for the cute gift from Philippine. That is the only things yang i bawak balik from Singapore. Leka chatting dengan you sampai terlupa beli souvineer. Heheheeee...
 
Terlupa nak ambil gambar that day
so kena curi 'dengan izin' photo ni daripada FB Petrol :-)


2 comments:

  1. Brp harga masuk ni. Nanti nak bw anak2

    ReplyDelete
  2. Harga masuk kalau beli online thru website - SGD74 (adult) dan SGD44 (child). Kalau beli kat sana kalau tak silap mahal lagi. Bawaklah anak-anak mesti diorng suka. Orang besar cam kita pun suka..:-)

    ReplyDelete