Wednesday, February 20, 2013

Lunch Pack

Mula-mula semalam plan nak buat Chicken Pie utk lunch hari ni. Balik kerja semalam aku pergilah Giant beli ayam, mix veggie, kentang. Bahan lain dah ada kat rumah. Balik lepak-lepak dulu lah. Lepas solat isya' baru nak buat. Lepas solat Isya' dalam pukul 9 lebih baru lah start nak buat pie. Sekali baru teringat aku terlupa beli yogurt. Uhuksssss...Makanya tak jadilah nak buat pie. Projek  Chicken Pie ditangguhkan sehingga minggu depan sebab hari ni sampai hari ahad adik aku kerja malam. Aku kan supir, jadi tak dapatlah nak buat projek malam ni hingga hujung minggu.
 
Jadi untuk hari ni...inilah yang aku sediakan. Temanya...SIMPLE & EASY :-)
 
  • Steamed Chicken Breast with Mushroom (Salt, Black Pepper & Mixherbs)
  • Steamed Potato (Salt, Pepper & Mixherbs)
  • Steamed Green Pea
 


Ni pulak untuk fruit time, Apple, Starfruit & Orange.


 
 

No comments:

Post a Comment